Overnachten in Cheshire en Merseyside

De historische stad Chester in Engeland Liverpool in Engeland hotels boeken via GBL

Hotels en vakantiehuizen in Cheshire

Dit graafschap in noordwest Engeland is deels vlak maar in het oosten is het deels in het heuvelachtige Peak District National Park gesitueerd. Als u de natuur wilt opzoeken en wilt wandelen dan zou u in dit gebied een hotel of vakantiehuis kunnen boeken. In dit deel van Cheshire kunt u verschillende mooie landgoederen en tuinen bezoeken waaronder Lyme Park en Tatton Park. De bekendste plaats ligt echter in het oostelijke deel van het graafschap en dat is de historische stad Chester, befaamd om zijn prachtige stadscentrum waar winkels gevestigd zijn in oude houten gebouwen. Hier in de buurt kunt u ook de botanische tuinen van Ness bezichtigen. Dit is op het schiereiland Wirral, vlakbij de grote stad Liverpool en de grens met Wales. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden, stadjes en dorpen in Cheshire en Merseyside
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en appartementen in Merseyside

De grote trekpleister van dit graafschap is de grote historische havenstad Liverpool, en met recht. Een deel van de stad, namelijk het havengebied behoort tot the werelderfgoed. U vindt er historische gebouwen waarvan sommigen zeer imposant, denk aan de Three Graces maar ook vrij veel musea, bijvoorbeeld over het maritieme verleden en over de Beatles. De rest van het graafschap is niet echt ingericht op toerisme, het hoort ook deels van het grote verstedelijkte gebied van noord Engeland, maar er zijn wel locaties die u zou willen bezoeken. Dit zijn bijvoorbeeld het historische dorp Port Sunlight aan de andere kant van de Merseyside en het grote strand -en duinenlandschap ten noorden van de stad. Hier vlakbij ligt ook de badplaats Southport.Terug naar:

→ Cheshire & Merseyside
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers