Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Zuidoost Engeland

Hotel op het platteland van Kent hotels boeken via GBL Herberg in Rye, East Sussex Badplaats Eastbourne in Zuid Engeland Het stadje Canterbury in Kent, zuidoost Engeland Het stadje Winchester in Hampshire

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Kent

Kent in Zuidoost Engeland wordt altijd aangeduid als de Garden of England vanwege de vele boomgaarden, tuinen en landgoederen. Veel te zien dus. Een populaire plek om te bezoeken en ook te overnachten is het fraaie kathedraalstadje Canterbury. Wilt u iets meer rust, boek dan bijvoorbeeld een hotel in het nabijgelegen pittoreske dorpje Chilham of Faversham. Dit zijn de Kent Downs maar verder westwaarts ligt nog een prachtig landelijk natuurgebied en dat is de High Weald, een gebied met veel kastelen, tuinen en mooie dorpjes. U zou bijvoorbeeld een hotel of herberg kunnen boeken in plaatsen als Royal Tunbridge Wells, Cranbrook of Hawkhurst om dit gebied te verkennen. Er is overigens ook een kustlijn met plaatsen als Whitstable, Ramsgate en Broadstairs waar het beste strand van Kent te vinden is. Aan zee zijn ook de nodige vakantiehuizen te huur. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden, badplaatsen en dorpen in Zuidoost Engeland
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Sussex

East Sussex is een graafschap met variatie. Hier tref je de grote badplaatsen van zuidoost Engeland zoals Eastbourne en Brighton maar ook grote natuurgebieden. Als je een hotel in een badplaats boekt kun je ook zo het South Downs National Park verkennen want dat ligt vlakbij. Dat is een golvend landschap met witte kliffen aan zee. Neem een hotel of herberg in bijvoorbeeld Lewes, Alfriston of Arundel (West Sussex) als je meer de rust wilt opzoeken. In het oosten ligt een deel van de High Weald. Boek bijvoorbeeld een huisje of herberg in Rye als je in een schilderachtig stadje wilt verblijven. In de omgeving zijn tevens historische locaties en tuinen. Denk aan het beroemde slagveld van Hastings, niet ver van de gelijknamige badplaats.


Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Hampshire

Hampshire is net als voorgaande graafschappen ook grotendeels natuurlijk. De South Downs ligt binnen haar grenzen al is het karakter van dit deel van het nationale park iets anders dan dat in Sussex. Verblijf bijvoorbeeld in de omgeving van Petersfield om het gebied te verkennen of boek een hotel in het historische Winchester dat aan de rand ligt. Wilt u meer reuring? Boek dan een accommodatie in één van de havensteden van Hampshire, namelijk Portsmouth en Southampton. Het New Forest National Park ligt ook in dit graafschap maar dat wordt op een andere pagina behandeld. Daar kunt u de icoontjes op de onderstaande interactieve kaart voor gebruiken.


Vier -en vijfsterrenhotels aan de Sunshine Coast

In de badplaats Eastbourne kunt u overnachten in luxe als u wilt. Het is één van de zonnigste plekken in Engeland en dat heeft niet alleen als voordeel dat u bij de kust en bij het strand zit maar ook dat u hier pal aan de rand van een prachtig kustgebied vertoeft waar u bijvoorbeeld heel mooi kunt wandelen. Uiteraard kunt u in de badplaats ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's.


Luxe Hotel in Eastbourne, East Sussex
vlak
Terug naar:

→ Zuidoost Engeland
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers