Overnachten in Zuidoost Wales

Hotel in de heuvels van Zuid Wales hotels boeken via GBL Bergen en stadje in Zuidoost Wales Bos en rivier in Zuidoost Wales Pier en zee in Zuidoost Wales

Hotels en vakantiehuizen in de Brecon Beacons en Wye Valley

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in zuidoosten van Wales. Deze regio biedt de nodige variatie. Zo kunt u de stad induiken en een hotel boeken in de hoofdstad Cardiff aan de kust. Ook kunt de bergen intrekken want verder noordwaarts ligt het heuvel -en bergachtige Brecon Beacons National Park dat overigens sinds kort te boek staat als nationale park Bannau Brycheiniog. Daar kunt u in één van de dorpen of kleine stadjes overnachten en als u juist van bos en water houdt dan kunt u denken aan een verblijf in het rivierlandschap van de Wye Valley in het grensgebied met Engeland. Wilt u in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding.
legenda van kaart

Zoek per plaats of vraag gedetailleerd reisadvies

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. Zoals u op één van de foto's hierboven heeft gezien doet u dat bij een zeer bekend boekingsplatform waarmee deze website een samenwerkingsverband heeft. Via Groot-Brittannië Liefhebbers is het geen cent duurder en u kunt er uiteraard ook gewoon boeken als u er al een account heeft en van mogelijke voordelen (zoals genius-korting) gebruik maken. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Zuidoost Wales. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stadje in Zuidoost Wales
Cottage in Engeland

Accommodaties boeken via deze website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com. Op boekingen die u daar vervolgens doet verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie. Niet onbelangrijk: u betaalt niet meer dan anders. U kunt uw waardering dus laten blijken door hier te boeken maar bovenal kunt u hier een fijne overnachtingslocatie vinden. Daar gaat het immers om. Ik hoop dat de website u inspiratie verschaft en hulp biedt voor uw aanstaande reis. Heel hartelijk dank voor het boeken.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Waarom hier via GB Liefhebbers boeken?

Booking.com is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U kunt accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

Hier via Groot-Brittannië Liefhebbers is niet duurder dan anders.Ik wenns u alvast heel plezier in Groot-Brittannië!logo

Terug naar:

→ Zuidoost Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers