Mooie hotels in het bergachtige Lake District

Derwentwater bij Keswick in het Lake District, Cumbria Keswick in het Lake District, Cumbria Borrowdale in het Lake District, Cumbria Grasmere in de bergen van Cumbria, Lake District Lake Windermere in het Lake District, Cumbria Glenridding in het Lake District, Cumbria

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal zeer fraaie hotel op mooie locaties in het bergachtige Lake District National Park, tevens een zeer populair wandelgebied. Verblijf bijvoorbeeld aan/bij Lake Windermere, Buttermere, Ullswater en Grasmere. Of boek bijvoorbeeld een hotel in één van de prachtige kleine valleien zoals Borrowdale of Little Langdale. U kunt ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief reisinformatie, bestemmingsinfo en te boeken accommodaties. Ook in te zien tijdens uw vakantie/rondreis. Heeft u interesse? Lees in dat geval hieronder verder:


Cottage in Engeland
GB


Kings Arms Hotel - KeswickHet Kings Head Hotel is een uitstekende 3 sterren accommodatie in hartje Keswick, één van de meest populaire bestemmingen in het bergachtige Lake District National Park. Dit kleine stadje ligt aan het prachtige Derwent Water en heeft een levendig centrum met de nodige winkels en eetgelegenheden. U kunt ook zo naar het meer en het centrum wandelen. Aangezien dit gebied in noordwest Engeland het wandelparadijs is, kunt u er gerust op zijn dat er vele mooie routes zijn om te lopen.

Faciliteiten: oa. bar en restaurant.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: Het Lake District

Leathes Head Country House Hotel - Rosthwaite (Borrowdale)Het Leathes Head Country House Hotel (3 sterren) staat in het kleine gehucht Rosthwaite. Dat ligt in het prachtige Borrowdale, één van de mooiste valleien in het nationale park. Het is een groen wandelgebied met slechts hier en daar een gehuchtje. Rosthwaite heeft overigens wel een uitstekende busverbinding met het hiervoor genoemde stadje Keswick. Ook het meer Derwent Water ligt in hier in de buurt.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en mountainbiken.

Meer info over: Het Lake District

Daffodil Hotel & Spa - GrasmereHet 4 sterren tellende Daffodil Hotel & Spa staat aan het meer Grasmere en aan de rand van het gelijknamige dorpje. U zit hier in het hart van het Lake District waar u wederom prima kunt wandelen in de omgeving en enkele bekende trekpleisters bezoeken, namelijk de voormalige huizen van William Wordsworth. Eén van die panden staat in het gehucht Rydal waar u naartoe kunt wandelen.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en spa.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: Het Lake District

Three Shires Inn - Little LangdaleDe Three Shires Inn staat in de rustige vallei Little Langdale, hemelsbreed dicht bij het hiervoor genoemde Grasmere gesitueerd. Dit is een prachtige stukje Lake District met vlakbij Blea Tarn, Elterwater en Great Langdale. U kunt hier prachtig wandelen zoals in bijna alle delen van het nationale park. De gezellige herberg heeft 4 sterren.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en fietsen.

Meer info over: Het Lake District

Luxe hotels langs Lake WindermereAls u graag aan het grote Lake Windermere wilt overnachten dan kunt u beter gelijk verder kijken in het volgende overzicht waar 5 fraaie vier -en vijfsterrenhotels worden uitgelicht, inclusief het hotel waarvan u hierboven de afbeelding ziet.

Vier -en vijfsterrenhotels aan Lake Windermere

The Inn on the Lake - GlenriddingDe Inn of the Lake is een zeer fraai gelegen 4 sterren hotel in het dorpje Glenridding. U zit hier aan het meer genaamd Ullswater in het noordoostelijke deel van het nationale park. U kunt hier genieten van de natuur zoals overal in het Lake District. Niet alleen wandelend maar ook per boot want u kunt u hier een leuke tocht maken met de Ullswater Steamer. Het kleine stadje Keswick ligt niet heel ver van hier.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, fitnessruimte en sauna.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: Het Lake District
Ook interessant:

Vier -en vijfsterrenhotels in uitgelichte Britse plaatsen
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers