6 luxe hotels in Kent en Sussex

Eastbourne in East Sussex Beachy Head in East Sussex South Downs National Park in Engeland Arundel Castle in West Sussex Amberley Living Sussex

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal zeer fraai hotels in Kent en Sussex. Er staat één bij in Canterbury, in badplaats Eastbourne, het pittoreske Rye en in de natuur van het South Downs National Park. Het spreekt voor zich dat dit slechts een kleine greep is uit het aanbod in dit gebied. U kunt ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief reisinformatie, bestemmingsinfo en te boeken accommodaties. Ook in te zien tijdens uw vakantie/rondreis. Heeft u interesse? Lees in dat geval hieronder verder:


Cottage in Engeland
GB

Port Lympne Hotel & Reserve - Lympne (Kent)Het Port Lympne Hotel & Reserve is een 4 sterren hotel in het meest westelijk gelegen stukje Kent Downs Area of Outstanding Natural Beauty. Het ligt op een groot landgoed met daarin het Port Lympne Wild Animal Reserve. U zit hier ook vlakbij de kust, niet ver van het kuststadje Hythe.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras.

Meer info over: Zuidoost Engeland

Alexander House Hotel - Turners Hill (Kent)Alexander House is een 5 sterren hotel in Turners Hill. Dit is in het noordwestelijke deel van Kent en pal aan de rand van de High Weald, een gebied met tal van mooie bezienswaardigheden en dito landschappen. U zit hier vlakbij het landhuis Standen, de tuinen van Wakehurst Place en ook kunt u in East Grinsted een rit met de stoomtrein nemen van de Bluebell Railway. De luchthaven van Gatwick bevindt zich hier overigens ook behoorlijk in de buuurt.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, tennisbaan, spa en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Engeland

Ashdown Park Hotel - Wych Cross (East Sussex)Ashdown Park is fraai 4 sterren hotel in Wych Cross. Dat bevindt zich in het noordelijke deel van het graafschap East Sussex en tevens binnen de High Weald Area of Outstanding Natural Beauty, het oudste cultuurlandschap van Europa. Het hotel is gevestigd in een 19e eeuws herenhuis/kasteel met landgoed en ligt bij het Ashdown Forest.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, spa, zwembad, tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Engeland

Grand Hotel - Eastbourne (East Sussex)De Grand Hotel staat vlakbij zee en wel in de badplaats Eastbourne. U zit hier pal aan de rand van het golvende landschap van het South Downs National Park. Vanuit het 5 sterrenhotel zit u zo aan het strand, bij de pier en ook kunt u wandelend naar Beachy Head, het startpunt van een wandeling langs prachtige witte krijtrotsen.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, spa, zwembad, tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Engeland

Amberley Castle - Amberley (West Sussex)Amberley Castle Hotel is een prachtige historische accommodatie in West Sussex, middenin het South Downs National Park. Dit prijzige oord heeft 4 sterren, een eigen golfbaan en bevindt zich binnen de muren van het kasteel in het gelijknamige dorpje. In Amberley treft u een openluchtmuseum en in de buurt nog meer bezoekersattracties als Bignor Roman Villa, Parham House & Garden, het Weald and Downland Living Museum en het fraaie Arundel Castle. De kust is ook niet ver weg.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, tuin, tennisbaan en golfbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Engeland

Park House Hotel - Bepton (West Sussex)Het Park House Hotel is een mooi landhuis in het kleine Bepton, vlakbij het stadje Midhurst. Het ligt niet ver van het net hiervoor behandelde kasteelhotel binnen de grenzen van het nationale park. U vindt hier in de directe omgeving bijvoorbeeld de Cowdray Ruins, Petworth House, Uppark House en de Woolbeding Gardens.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, tuin, tennisbaan, wellnesscentrum en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Engeland
Ook interessant:

Vier -en vijfsterrenhotels in uitgelichte Britse plaatsen
© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers