Prachtige kasteelhotels in Engeland en Schotland

Hever Castle in Kent South Downs National Park in Engeland Dartmoor National Park in Engeland Lake District National Park in Engeland Yorkshire Dales National Park in Noord Engeland Loch Tummel in Perth and Kinross, Schotland De berg Ben Nevis in Schotland

Te beginnen

Op de volgende tabbladen vindt u luxe 6 kasteelhotels waarvan 4 in Engeland en 2 in Schotland. U kunt overnachten in een echte kasteelkamer, soms is er alleen een mogelijkheid om te verblijven in een vleugel en ook zou u in twee gevallen kunnen verblijven in een vakantiehuis op het landgoed. U kunt ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief reisinformatie, bestemmingsinfo en te boeken accommodaties. Ook in te zien tijdens uw vakantie/rondreis. Heeft u interesse? Lees in dat geval hieronder verder:


Cottage in Engeland
GB


Hever Castle - Hever (Kent)Hever Castle is een prachtig oud kasteel in het noorden van het graafschap Kent, zuidoost Engeland. Het is een bezoekersattractie dus u kunt niet in het hoofdgebouw zelf verblijven maar wel in de Astor vleugel of de Anne Boleyn vleugel. Dit is een 5 sterren bed and breakfast. U zit hier in de landelijke natuur van de High Weald en in de buurt van andere mooie kastelen, landgoederen, tuinen en ook redelijk vlakbij het mooie stadje Royal Tunbridge Wells. Een verblijf in deze B&B geeft u ook weer gratis toegang tot het kasteel en de tuinen. Er is geen restaurant aanwezig.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Engeland

Amberley Castle - Amberley (West Sussex)Amberley Castle Hotel is een prachtig hotel in West Sussex, middenin het South Downs National Park. Deze accommodatie heeft 4 sterren, een eigen golfbaan en bevindt zich binnen de oude kasteelmuren in het gelijknamige dorpje. In Amberley treft u een openluchtmuseum en in de buurt nog meer bezoekersattracties als Bignor Roman Villa, Parham House & Garden, het Weald and Downland Living Museum en het fraaie Arundel Castle. De kust is ook niet ver weg.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, tuin, tennisbaan en golfbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Engeland

Bovey Castle - North Bovey (Devon)Bovey Castle is een 5 sterren hotel in het dorpje North Bovey waarbij u zowel in het kasteel kunt overnachten als in luxe lodges (vakantiehuizen) op dit prachtige landgoed binnen de ruige natuur van het Dartmoor National Park. Dit landschap is gesitueerd in het binnenland van het graafschap Devon in zuidwest Engeland. Het heeft heuvels, heidevelden, wat bos en zeer karakeristiek zijn de rotsen (tors) en de loslopende pony's. Vlakbij het dorpje North Bovey heb je ook het Miniature Pony Centre, andere mooie dorpjes als Chagford en Moretonhampstead en Castle Drogo, een kasteel van de National Trust.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, spa, zwembad, tennisbaan en golfbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, tennis, paardrijden, boogschieten en golven.

Meer info over: Zuidwest Engeland

Appleby Castle - Appleby-in-Westmorland (Cumbria)Appleby Castle is een prachtig hotel in het graafschap Cumbria, Noordwest Engeland. U kunt een kamer boeken in het kasteel maar ook een huisje voor 4 personen op het terrein. Het staat in het dorpje Appleby-in-Westmorland en is gesitueerd in de Eden Valley. Het wordt direct omringd door drie grote heuvelachtige natuurgebieden, namelijk de North Pennines en twee nationale parken, te weten het Lake District en de Yorkshire Dales. Het dorp heeft ook een treinstation aan de mooiste spoorlijn van Engeland. Dat is de lijn van Settle naar Carlisle en die trein rijdt door de Eden Valley en het Yorkshire Dales National Park.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en tuin.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, paardrijden en golven.

Meer info over: Cumbria en het Lake District

Fonab Castle - Pitlochry (Perth & Kinross)Het Fonab Castle Hotel staat in het dorp Pitlochry, een bekende vakantiebestemming om dit natuurlijke deel van Perth & Kinross te verkennen. Zo vindt u hier in de buurt het Tay Forest Park, Loch Tummel en ook het ruige Cairngorms National Park. In het dorp zelf staat een whiskystokerij, een zalmladder en een klein aantal kilometers verderop bijvoorbeeld ook Blair Castle. U verblijft hier in een 5 sterren hotel waarbij u de keus heeft tussen een kasteelkamer of een kamer in een lodge naast het kasteel.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, zwembad en wellnesscentrum.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen en golven.

Meer info over: De Cairngorms

Inverlochy Castle - Torlundy (Highland)Inverlochy Castle stamt uit de 19e eeuw en is prachtig gesitueerd in de Hooglanden van Schotland, vlakbij het kleine stadje Fort William en de berg Ben Nevis. Het is nu een luxe 5 sterren kasteelhotel waar u in de omgeving kunt genieten van de ruige Schotse natuur. U zit hier bijvoorbeeld ook niet al te ver van Loch Ness en nog dichter bij het net al genoemde Fort William waar u een rit per stoomtrein kunt maken over één van de mooiste spoorlijnen ter wereld. Dat is de Jacobite Steam Railway naar Mallaig.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, tennis, vissen en golven.

Meer info over: De Western Highlands
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen

© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers