Mooie luxe hotels in Wales

Crickhowell in de Brecon Beacons, Wales Black Mountains in de Brecon Beacons, Wales Saundersfoot in Pembrokeshire, Wales Pembrokeshire in Wales Portmeirion in Snowdonia, Wales Snowdonia Conwy Castle in Snowdonia, Wales

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal prachtige hotels in Wales met een behoorlijke mate van luxe. Alle 6 bevinden zich in of aan de rand van één van de drie nationale parken: de Brecon Beacons in het zuidoosten, de Pembrokeshire Coast in het zuidwesten en het bergachtige Snowdonia in het noordwesten. Als één van de accommodaties is volgeboekt, de prijs u te hoog is of als u gewoon wat anders zoekt in deze regio, kijk en zoek dan vooral verder op de onderstaande pagina. Daar kunt u voor elke Welshe streek (en andere delen van Groot-Brittannië) specifiek op zoek naar een prima hotel, b&b of ander type verblijfplaats. In het geval u een rondreis wilt maken kunt u ook (zonder extra kosten) een plan op maat krijgen. Dat is inclusief accommodaties, reisinfo en meer informatie over de bestemmingen:


Cottage in Engeland
GB

Gliffaes Country House Hotel - Gliffaes (Brecon Beacons)Gliffaes Country House is een stijlvol 4 sterren hotel omringd door een fraai landgoed en dito landchap. U zit hier namelijk in de natuur van het Brecon Beacons National Park. Het hotel staat in het kleine Gliffaes, vlakbij het grotere dorpje Crickhowell en wat verder van het stadje Abergavenny. In de weide omgeving vindt u onder andere de Black Mountains, Llangorse Lake en het Talybont Reservoir.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen en tennis.

Meer info over: Zuidoost Wales

Llangoed Hall - Bronllys (Powis)Llangoed Hall is een prachtig historisch landhuis en tevens een 4 sterren hotel in Bronllys, niet ver van het kleine stadje Brecon, het Brecon Beacons National Park en de grens met Engeland. De grens met het Engelse Herefordshire ligt namelijk niet al te ver van hier

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, tennis en golven.

Meer info over: Zuidoost Wales

St Brides Spa Hotel - Saundersfoot (Pembrokeshire)Het St Brides Spa Hotel is een 4 sterren accommodatie in het badplaatsje Saundersfoot. Dat ligt net in het prachtige kustlandschap van het Pembrokeshire Coast National Park. Het hotel staat op St Brides Hill en ligt op korte loopafstand van het strand. In de weide omtrek kunt u ook oude kasteelruïnes bekijken en een bezoek brengen aan het fraaie kustplaatsje Tenby.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en spa.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.

Meer info over: Zuidwest Wales

The Grove Narberth - Molleston (Pembrokeshire)The Grove Narbert is een 5 sterren hotel in het dorpje Molleston. U zit hier in het zuidwesten van Wales, niet ver van het fraaie badplaatsje Tenby en uiteraard het prachtige Pembrokeshire Coast National Park.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, tuin en wellness.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.

Meer info over: Zuidwest Wales

Portmeirion Hotel & Castell Deudraeth - Portmeirion (Snowdonia)Portmeiron is een zeer bijzonder dorpje aan de kust van Noord Wales en wordt omgeven door de bergen van het Snowdonia National Park. Het is gebouwd in mediterraanse stijl en is daarom een bezoekersattractie op zich waar entree voor geheven wordt. U kunt hier echter ook in het 4 sterren hotel overnachten. U kunt kiezen voor een kamer in het Portmeirion Hotel of in het Castell Deudraeth. In de omgeving is dus mooie natuur maar er zijn ook andere attracties zoals Harlech Castle en de stoomtrein van de Welsh Highland Railway.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, spa, terras en buitenzwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.

Meer info over: Noord Wales

Plas Maenan Country House Hotel - Dolgarrog (Snowdonia)Het Plas Maenan Country House Hotel is een 5 sterren hotel net aan de rand van het Snowdonia National Park en vlakbij het dorp Dolgarrog. Zo zit u hier in de buurt van bekende plaatsen als Conwy en Betws-y-Coed. Genieten van de natuur kan in deze streken optimaal en ook zijn er enkele prominente bezoekersattracties in de buurt als Conwy Castle en de Bodnant Garden.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, spa en buitenzwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, paardrijden, kanovaren en golven.

Meer info over: Noord Wales
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen

© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers