Het stadje Brecon in de Brecon Beacons - Wales

Het dorp Brecon aan het water in Wales hotels boeken via GBLPen-y-Fan in de Brecon Beacons, Wales Black Mountains in de Brecon Beacons, Wales Het stadje Hay-on-Wye in Wales Crickhowell in de Brecon Beacons, Wales Abergavenny in Zuidoost Wales Blaenavon World Heritage Site in Wales Waterfall Country in de Brecon Beacons, Wales

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenHet stadje Brecon in de Brecon Beacons, Wales

Brecon is een klein stadje in het noorden van het Bannau Brycheiniog National Park in zuid Wales. Het heeft ongeveer 8 duizend inwoners en biedt naast de mooie heuvelachtige natuur ook enkele bezieswaardigheden. U vindt hier de kathedraal, het Brecknock Museum en het militaire Royal Welsh Museum. Niet ver van het stadje, vlakbij Libanus kunt u tevens een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum van het nationale park, ook wel bekend als het Mountain Centre. Bekende natuurlijke locaties in dit gebied zijn bijvoorbeeld de hoge berg Pen y Fan en Llangorse Lake. Een eind verder zuidwaarts, in de buurt van het dorpje Pontneddfechan kunt u een serie waterfallen bekijken. Hier zijn wandelpaden en staat logischerwijs bekend als Waterfall Country. Het National Showcaves Centre for Wales waar u zoals de naam al aangeeft (onder andere) grotten kunt bezichtigen ligt ook relatief in de buurt. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Brecon.


Wandelen rondom Brecon

U kunt hier de nodige wandelingen maken in Bannau Brycheiniog, oftwel het Brecon Beacons National Park. In de buurt van het stadje zijn er bijvoorbeeld routes via en naar Pen y Fan, de hoogste berg in het nationale park en in de Tarell Valley. In dit deel van de Brecon Beacons kunt u bijvoorbeeld een route van 15 km te volgen. Die gaat over de berg Pen y Fan en het dorpje Libanus. Onderweg kun je halt houden in de pub The Tai'r Bull inn in Libanus.

Meer info: Brecon - Talybont (via Pen Y Fan) | naar Cwm Llwch & Pen Y Fan | in de Tarell Valley

Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de regio

Accommodaties boeken via deze website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com. Op boekingen die u daar vervolgens doet verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie. Niet onbelangrijk: u betaalt niet meer dan anders. U kunt uw waardering dus laten blijken door hier te boeken maar bovenal kunt u hier een fijne overnachtingslocatie vinden. Daar gaat het immers om. Ik hoop dat de website u inspiratie verschaft en hulp biedt voor uw aanstaande reis. Heel hartelijk dank voor het boeken.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Waarom hier via GB Liefhebbers boeken?

Booking.com is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U kunt accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

Hier via Groot-Brittannië Liefhebbers is niet duurder dan anders.Ik wenns u alvast heel plezier in Groot-Brittannië!logo
Terug naar:

→ Vakantie vieren in Zuidoost Wales
→ Steden, stadjes en dorpen in Zuidoost WalesOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in Zuidoost Wales

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers