Inveraray aan Loch Fyne - Argyll & Bute

Inveraray aan Loch Fyne in Argyll and Bute hotel boeken via GBL Inveraray in Schotland Inveraray Castle in Schotland Loch Fyne in Schotland Kilchurn Castle in Schotland Oban in Schotland Loch Long in Schotland Loch Lomond in Schotland Rondreis door de Westelijke Hooglanden en Argyll

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenInveraray Castle in Argyll, Schotland

Inveraray is een mooi klein 18e eeuws stadje in het heuvelachtige raadsgebied Argyll & Bute, west Schotland. Met minder dan duizend inwoners is het meer een dorp en het bevindt zich aan de oever van het grote langwerpige Loch Fyne. In deze plaats kunt u enkele uitstekende plekken bezoeken zoals het stijlvolle Inveraray Castle met zijn tuinen en bossen, en de oude gevangenis dat nu een museum is. Niet ver weg, aan de andere kant van het meer, vindt u de Ardkinglass Woodland Garden, in Cairndow. Voorbeelden van bezienswaardigheden wat verder weg zijn Kilchurn Castle, de Crarae Garden en het zeer oude Dunadd Fort in de Kilmartin Glen. Enkele kilometers ten oosten van Loch Fyne begint het bergachtige Loch Lomond & the Trossachs National Park. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Inveraray.


Wandelen in en vlakbij Inveraray

In dit gebied kan uiteraard ook prima gewandeld worden. U kunt bijvoorbeeld wandelen in Inveraray Forest, een route volgen naar het monument Dun na Cuaiche of een eind verder weg Beinn Bhuidhe opwandelen.

Meer info: Routes in en rond Inveraray


Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
instructies voor het boeken
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland GB


Enkele bestemmingen in de buurt

Oban Luss Crinan

Reis plannen naar Inveraray

Er zijn verschillende manieren om naar Inveraray te reizen. U kunt bijvoorbeeld met auto en al reizen per veerboot naar havens aan de Engelse kust. Er zijn dan enkele opties waarvan de meest voor de hand liggende veerdienst die van IJmuiden naar Newcastle is. Dat is een lange overtocht die u in de avond en nacht zult afleggen. Vanuit de haven is het nog minimaal 4,5 uur rijden. U kunt ook denken aan een overtocht van Zeebrugge (België) of Rotterdam naar Hull waarbij de daaropvolgende autorit wel een paar uur langer zal duren.


Loket in Engeland Cottage in Engeland

Terug naar:

→ Alles over Argyll en de Inner Hebrides
→ Hotels en vakantiehuizen in Argyll en de Inner Hebrides