Robin Hood's Bay aan de Yorkshire Heritage Coast

Het dorp Robin Hood's Bay in North Yorkshire Het dorp Robin Hood's Bay in Engeland Het dorp Robin Hood's Bay in de North York Moors De baai van Robin Hood's Bay in Engeland hotels boeken via GBLCleveland Way aan de kust van North Yorkshire Whitby in North Yorkshire Whitby in North Yorkshire North York Moors National Park in Engeland Esk Valley in North Yorkshire Scarborough in North Yorkshire

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenRobin Hood's Bay in Yorkshire, Engeland
Robin Hood's Bay is een sfeervol dorp aan de kust van het graafschap North Yorkshire. Het ligt aan de gelijknamige baai in het North York Moors National Park in noordoost Engeland en heeft enkele steile pittoreske straatjes, zo typerend voor die paar plaatsjes aan de kustlijn van het nationale park. U kunt hier ook uitstekend wandelen over de kustpaden langs de kliffen en dorpjes van deze prachtige Yorkshire Heritage Coast maar ook in de heuvelachtige binnenlanden van het national park. Daar vindt u de nodige bossen maar vooral ook veel heidevelden. Deze bloeien overigens zo rond midden augustus tot in september.

Wat verder buiten het dorp kunt u bijvoorbeeld nog het gezellige stadje Whitby bezoeken, dat ligt een klein aantal kilometers ten noorden van Robin Hood's Bay en daar vindt u ook de nodige winkels, nog meer eetgelegenheden, de fraaie abijdruïne en ook kunt u er op de stoomtrein stappen. Verder zuidwaarts treft u de badplaats Scarborough dat gesitueerd is aan een mooie baai en waar u kunt genieten van de typische Engelse 'seaside'. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in dit dorpje.


Wandelen in Robin Hood's Bay

Deze plaats ligt op de route van de Cleveland Way en is het begin of eindpunt van de Coast to Coast Walk. Vanuit Robin Hood's Bay kunt u zowel langs de prachtige kusten als door het binnenland wandelen, bijvoorbeeld de wandeling naar Ravenscar:

Meer info: Routes - North York Moors | Cleveland Way | Coast to Coast Walk
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Accommodaties boeken via deze website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com. Op boekingen die u daar vervolgens doet verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie. Niet onbelangrijk: u betaalt niet meer dan anders. U kunt uw waardering dus laten blijken door hier te boeken maar bovenal kunt u hier een fijne overnachtingslocatie vinden. Daar gaat het immers om. Ik hoop dat de website u inspiratie verschaft en hulp biedt voor uw aanstaande reis. Heel hartelijk dank voor het boeken.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

Waarom hier via GB Liefhebbers boeken?

Booking.com is al vele jaren lang een zeer bekende website waar u veilig kunt boeken.

Het aanbod is enorm groot.

U kunt accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

Hier via Groot-Brittannië Liefhebbers is niet duurder dan anders.Ik wenns u alvast heel plezier in Groot-Brittannië!logo
Terug naar:

→ Vakantie vieren in de North York Moors
→ Badplaats, stadjes en dorpen in de North York MoorsOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in de North York Moors

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers