Vind u vakantiebestemming in de Chilterns

Hotel op het platteland van de Chilterns hotels boeken via GBL Henley-on-Thames in Oxfordshire Hambleden in Buckinghamshire Marlow in Buckinghamshire Oxford

Hotels en vakantiehuizen in de Chilterns

Dit natuurlijke en landelijke gebied bevindt zich voornamelijk in de graafschappen Buckinghamshire en Oxfordshire en is onder andere een mooi wandelgebied, ook niet ver van Londen. In deze streek vindt u bossen, open landschappen, enkele mooie landgoederen die zijn te bezichtigen en ook mooie kleine stadjes en dorpen als Wallingford, Great Missenden en Amersham. Een groot deel van dit gebied is ook bekend uit de beroemde tv-serie Midsomer Murders. Ook is dit het gebied van de welvarende stadjes aan de rivier de Theems zoals Henley-on-Thames en Marlow. Het stadje Hitchin ligt in Hertfordshire, vlakbij uitgestrekte lavendelvelden. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden, stadjes en dorpen in de Chilterns
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Omgeving Chilterns: zoek per plaats


Terug naar:

→ The Chilterns
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers