Autorondreis - 10 a 14 dagen door Durham en Lake District

Rondreis langs de stad van Vera Stanhope in Noord Engeland Rondreis langs High Force in County Durham Rondreis langs Derwentwater in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Keswick in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Windermere in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Durham Cathedral in Noord Engeland Rondreis langs Bowes Museum in Barnard Castle, Noord Engeland Rondreis langs Hadrian's Wall in Noord Engeland Kaart van autorondreis door het Lake District en Durham

Een reis langs bergen, meren, mooie steden en de Muur van Hadrianus

Deze autorondreis leidt u naar de bergen van het Lake District waar u een schouwspel aantreft van vele grotere en kleinere meren, prachtige smalle valleien en kleinere plaatsen. Dat is een zeer populair gebied om te wandelen. Er zijn ook leuke dorpjes en verschillende historische bezienswaardigheden. Het gehele gebied is kort geleden ook nog eens uitgeroepen tot werelderfgoed. Het graafschap County Durham is minder toeristisch maar heeft ook genoeg te bieden. Denk aan de gelijknamige historische stad en het heuvelachtige landschap van de North Pennines. De historische Muur van Hadrianus in Northumberland. Een bezoek aan Newcastle, de stad uit tv-serie 'Vera' kunt u ook bezoeken. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. U kunt met de eigen auto gaan maar eerst het vliegtuig pakken en dan op de luchthaven een wagen huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Het gebied

kaart van rondreis door Durham en het Lake District in Engeland * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB
Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Noord Engeland
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers