Autorondreis - 14 a 21 dagen door Lake District en North Yorkshire

Rondreis langs Windermere in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Keswick in het Lake District, Cumbria Rondreis door de North York Moors in Engeland Rondreis langs Robin Hood's Bay in Engeland Rondreis langs Staithes in North Yorkshire Rondreis langs Swaledale in North Yorkshire Rondreis langs York in North Yorkshire Rondreis langs Bolton Abbey in Noord Engeland Rondreis langs Hadrian's Wall in Noord Engeland Kaart van autorondreis door het Lake District en North Yorkshire

Een autorondreis door Noord Engeland

Dit is een autorondreis langs een aantal prachtige gebieden in het noorden van Engeland dat een stuk heuvelachtiger is dan bijvoorbeeld het zuiden. In het graafschap North Yorkshire alleen al zult u twee grote nationale parken kunnen bezoeken. Dat zijn de Yorkshire Dales en de North York Moors dat ook nog eens een zeer fraaie kustlijn en enkele pittoreske kustdorpjes heeft. Tussendoor kunt u echter ook nog naar York, zonder twijfel één van de mooiste historische steden van het land. Het Lake District is een nationaal park en sinds kort zelfs werelderfgoed. Het heeft bergen, heuvels, kleinere dorpen, tal van wandelmogelijkheden en schitterende meren. Hadrian's Wall kan ook in het programma worden opgenomen. Er zijn verschillende overtochten mogelijk om in Engeland te komen: ze verschillen in lengte en prijs. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. U kunt met de eigen auto gaan maar eerst het vliegtuig pakken en dan op de luchthaven een auto huren behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over de Yorkshire Dales. En hier over de North York Moors en het Lake District.

Het gebied

kaart van rondreis door Yorkshire en het Lake District in Engeland In 14 a 21 dagen heeft u tijd om heel veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook iets korter op rondreis gaan. Ik pas het plan aan uw wensen aan.

U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB
Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Noord Engeland
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers