Plaatsen in Noord Schotland

Ullapool in de Highlands van Schotland Het kustdorp Gairloch in Wester Ross, Schotland Het dorp Golspie in Sutherland, Schotland Inverness in Schotland

Mogelijke bestemmingen in de Northwest Highlands

Dit uiterste noorden van Schotland - zeg maar ter hoogte van de stad Inverness en alles ten noorden van - is één van meest dunbevolkte regionen van Groot-Brittannië. Dat geldt dan met name voor het westelijke deel, de ruige en bergachtige Northwest Highlands. Daar vindt u bijvoorbeeld de kustdorpen Gairloch en Ullapool die prima als uitvalsbasis kunnen dienen. De oostelijke helft is veel minder ruig, heuvelachtig of soms zelfs vlak en daardoor liggen daar ook wat grotere dorpen en stadjes. Denk daar bijvoorbeeld aan de plaatsen Golspie en Thurso dat helemaal in het noordoosten ligt.

Op de interactieve kaart hieronder ziet u de uitgelichte bestemmingen ook terug. Op elke pagina die u hieronder aanklikt vindt u meer info en kunt u zoeken naar een accommodatie in de vorm van een hotel, herberg, b&b, vakantiehuis of appartement in en in de buurt van de betreffende plaats. Wilt u liever zoeken op accommodaties in dit gebied? Ga dan vooral naar de volgende pagina:

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Noord Schotland


legenda van kaart

Terug naar:

→ De Noordelijke Highlands
© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers