Autorondreis - 10 a 14 dagen door Zuid Wales

Rondreis langs Manorbier in Wales Rondreis langs de Pembrokeshire Coast in Wales Rondreis langs Tenby in Wales Rondreis langs stranden in Zuid Wales Rondreis langs Cardiff in Wales Rondreis door de Black Mountains in de Brecon Beacons, Wales Rondreis door de Brecon Beacons in Wales Rondreis langs Caerphilly Castle in Wales Rondreis langs Tredegar House in Wales Kaart van autorondreis door Zuid Wales

Een rondreis door de Wye Valley, Cardiff en Pembrokeshire

Deze autorondreis gaat naar het zuiden van Wales waar u veel afwisseling in landschap zult aantreffen. Op de grens met Engeland - in Zuidoost Wales - ligt het rivierlandschap van de Wye Valley en ook de bergen van het Bannau Brycheiniog National Park, waarschijnlijk beter bekend onder haar oude naam: Brecon Beacons. In Zuidwest Wales vindt u de mooiste kustgebieden van Wales. Denk dan vooral aan het Pembrokeshire Coast National Park maar ook aan het schiereiland Gower. Een bezoek aan de hoofdstad van Wales is ook een mogelijkheid want Cardiff is gesitueerd aan de zuidkust. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over Zuidoost Wales en hier over Zuidwest Wales.

Het gebied

kaart van rondreis door Zuid Wales * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland GB

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Wales
→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers