6 luxere hotels in de schilderachtige Cotswolds

Castle Combe in Wiltshire, Cotswolds Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Painswick in Gloucestershire, Cotswolds Tetbury in de Cotswolds Lower Slaughter in Gloucestershire, Cotswolds Broadway in de Cotswolds, Engeland

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal luxere hotels in pittoreske dorpjes binnen de Cotswolds, één van de meest geliefde landelijke gebieden in Engeland. Bekijk bijvoorbeeld het Swan Hotel in het bekende Bibury of de Slaughters Country Inn in het eveneens kleine Lower Slaughter. Het spreekt voor zich dat dit slechts een greep is uit het aanbod in dit gebied. U kunt ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief reisinformatie, bestemmingsinfo en te boeken accommodaties. Ook in te zien tijdens uw vakantie/rondreis. Heeft u interesse? Lees in dat geval hieronder verder:


Cottage in Engeland
GB

The Castle Inn - Castle Combe (Wiltshire)De Castle Inn is een 4 sterren hotel in een zeer oud pand en staat in het prachtige dorpje Castle Combe, binnen de grenzen van de Cotswolds Area of Outstanding Natural Beauty, een gebied befaamd om haar honingkleurige oude dorpjes. Zo kunt u in de omgeving genieten van het schilderachtige platteland, andere mooie dorpjes zoals Lacock, historische bezienswaardigheden als Dyrham Park en Bowood House, en niet te vergeten een uitstapje naar de historische stad Bath, één van Engeland's mooiste.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, paardrijden en golven.

Meer info over: The Cotswolds

Swan Hotel - Bibury (Gloucestershire)Het Swan Hotel is een 4 sterren hotel in het pittoreske dorpje Bibury. De prachtige oude wevershuisjes (Arlington Row) in dit plaatsje behoren tot de meest gefotografeerde locaties in de Cotswolds. U zit hier ook op relatief korte afstand van andere mooie plaatsen als Bourton-on-the-Water, Burford en Painswick. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn het Sherborne Estate, het Cotswold Wildlife Park en Buscot Park.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en tuin.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.

Meer info over: The Cotswolds

The Painswick - Painswick (Gloucestershire)The Painswick is een 5 sterren hotel en is vernoemd naar het dorp waar het gesitueerd is. Het mooie biedt op plekken uitzicht over de omliggende vallei. Painswick ligt op relatief korte afstand van het stadje Stroud, het mooie dorpje Bibury en de steden Gloucester en Cheltenham. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn het Woodchester Mansion, Newark Park en de Gloucester Cathedral.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Meer info over: The Cotswolds

The Close Hotel - Tetbury (Gloucestershire)The Close Hotel is historisch 4 sterren hotel in Tetbury, een plaats die al vaker is uitgeroepen tot mooiste 'kleine stadje' van Engeland. Dit is het centrale deel van de Cotswolds, vlakbij Highgrove (landgoed van Prince Charles) en het stadje Cirencester.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en tuin.

Meer info over: The Cotswolds

Slaughters Country Inn - Lower Slaughter (Gloucestershire)De Slaughters Country Inn is een 5 sterren herberg en staat in het hart van het kleine dorpje Lower Slaughter. De fraaie herberg ligt ook nog aan het water. Het wat grotere en bekendere Bourton-on-the-Water ligt op enkele kilometers van hier. U kunt daar ook zo heen wandelen als u wilt. U zit hier ook op relatief korte afstand van andere mooie plaatsen als Broadway, Chipping Campden, Bibury en Burford. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn Sudeley Castle, Chastleton House en iets verder het fameuze Blenheim Palace (in Woodstock).

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: The Cotswolds

Lygon Arms - Broadway (Worcestershire)De Lygon Arms is een historisch 4 sterren hotel in Broadway, een prachtig dorpje in de noordelijke Cotswolds. In de directe omgeving vindt u meer fraaie dorpjes zoals Snowshill, Chipping Campden, Stanton en Blockley (waar Father Brown wordt opgenomen). Broadway ligt ook aan verschillende wandelpaden waaronder de Cotswold Way. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn de lavendelvelden van Snowshill (zomer), het Sezincote Estate en het Batsford Arboretum.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: The Cotswolds
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen

© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers