6 luxe hotels met zeezicht in Devon en Cornwall

St Ives in Cornwall Padstow in Cornwall, Zuidwest Engeland Falmouth in Cornwall Fowey in Cornwall, Zuidwest Engeland Salcombe in South Devon Lynton in Devon

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal hotels in Devon en Cornwall. Het spreekt voor zich dat dit slechts een greep is uit het aanbod in dit gebied want er zijn vele accommodaties aan of vlakbij de kust. Een hotel aan zee in Zuidwest Engeland heeft wel zijn prijs. Er zijn er bij van boven de 200 euro per tweepersoonskamer, soms boven de 300 euro. Sommigen zijn weer goedkoper afhankelijk van de precieze locatie in Devon en Cornwall. U kunt ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief reisinformatie, bestemmingsinfo en te boeken accommodaties. Ook in te zien tijdens uw vakantie/rondreis. Heeft u interesse? Lees in dat geval hieronder verder:


Cottage in Engeland
GB

Carbis Bay and Spa Hotel - Carbis Bay (Cornwall)Het Carbis Bay and Spa Hotel is een 4 sterren hotel aan zee in het verre zuidwesten van Cornwall, vlakbij het fraaie badplaatsje St Ives. Dit is behoorlijk in de buurt van bijvoorbeeld het ruige schiereiland Penwith waar de meest bekende filmlocaties van Poldark te vinden zijn als St Michael's Mount, een getijdeneilandje met kasteel, tevens één van de bekendste bezoekersattracties van het graafschap.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, zwembad en spafaciliteiten.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, golven, kanovaren.

Meer info over: Zuidwest Engeland

St Enodoc Hotel - Rock (Cornwall)Het St Enodoc Hotel is een 4 sterren hotel en staat in het dorpje Rock dat vlabij de noordkust van Cornwall gesitueerd is en aan de Camel Estuary. Aan de andere kant van riviermonding ligt het culinaire stadje Padstow. Dit is de atlantische noordkust waar de golfslag hoger is dan in het zuiden en waar de grotere stranden te vinden zijn. In de buurt kan ook gefietst worden over het verkeersvrij Camel Trail.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, zwembad en spafaciliteiten.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, golven, paardrijden en kanovaren.

Meer info over: Zuidwest Engeland

Greenbank Hotel - Falmouth (Cornwall)Het Greenbank Hotel is een 4 sterren hotel in het kuststadje Falmouth aan de zuidkust van Cornwall. Het stadje bevindt zich bij de prachtige Fal Estuary en in de buurt van vele schitterende kustgebieden en ook tuinen die het graafschap te bieden heeft.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.

Meer info over: Zuidwest Engeland

Fowey Harbour Hotel - Fowey (Cornwall)Het Fowey Harbour Hotel is een 4 sterren hotel in het prachtige kustdorp Fowey en aan het gelijknamige estuarium. Aan de kust en langs de rivier kan prima gewandeld worden en in de omgeving is veel te zien. Denk bijvoorbeeld aan het Eden Project, de grootste trekpleister van Zuidwest Engeland.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen.

Meer info over: Zuidwest Engeland

Salcombe Harbour Hotel - Salcombe (Devon)Het Salcombe Harbour Hotel is een bijzonder mooi gesitueerd 4 sterren hotel aan de Kingsbridge Estuary. Het ligt aan het water in het kustdorpje Salcombe en wordt omring door het prachtige kustlandschap van South Devon. Je zit hier ook in de buurt van het mooie Dartmouth en de havenstad Plymouth. Dit hotel is wel flink aan de prijs.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, wellnesscentrum en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: Zuidwest Engeland

Seawood Hotel - Lynton (Devon)Het Seawood Hotel is een 5 sterren hotel, gesitueerd in het dorpje Lynton. Dat ligt aan de prachtige kustlijn van het Exmoor National Park in het noorden van Devon. Het dorpje is klein maar het heeft verschillende eetgelegenheden en een supermarkt. Dit is namelijk één van de meest populaire uitvalsbases om het gebied te verkennen en in de omgeving te wandelen.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en sauna.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: Zuidwest Engeland
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen

© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers