Hotels, b&b's en vakantiehuizen in East Anglia

Hotel op het platteland van Suffolk hotels boeken via GBL Lavenham in Suffolk Southwold in Suffolk Cromer in Norfolk Norwich in Norfolk

Hotels en vakantiehuizen in Norfolk

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Norfolk. Dit is een graafschap met een overwegend vlak landschap maar in het noorden wordt het een beetje glooiend en vind u tevens een prachtige kustlijn met kleine badplaatsjes en kustdorpen. Die kustlijn met kwelders, zoutmoerassen maar ook kliffen is beschermd en dat geldt ook voor het watterijke Broads National Park in het oosten. Het westelijke uiteinde daarvan is de oude stad Norwich, een geschikte plek als u in een stad wilt overnachten. Als u gebruik maakt van een desktop dan ziet u als het goed is ook twee interactieve kaarten hieronder: één laat bezienswaardigheden en dergelijke zien, de andere toont oa. hotels en huisjes in dit gebied. U kunt op de website ook info en accommodaties te vinden in tal van speciaal uitgelichte plaatsen waaronder steden, badplaatsen en dorpen in East Anglia.

Of gebruik de interactieve kaart

(Met name geschikt voor gebruik met desktop en laptop)


 
Als u op één van de accommodaties op de kaart klikt en de taal van die pagina is in het Engels dan kunt u eenvoudig bovenaan die pagina de taal wijzigen in het Nederlands door op het Britse vlaggetje te klikken en vervolgens een andere taal te selecteren.

legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en vakantiehuizen in Suffolk

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Suffolk. Net als Norfolk heeft dit graafschap ook een beschermde kustlijn met badplaatsjes, kustdorpen, kustpaden en natuur. Dat is uiteraard in het oosten want daar ligt de kust immers. De Dedham Vale is het andere gebied dat de status heeft van AONB, een pittoresk landelijk gebied dat zo bekend is geworden door de werken van schilder John Constable. Ipswich is één van de snelst groeiende steden van Engeland maar zoekt u een (kleinere) historische stad om te overnachten, denk dan aan Bury St Edmunds.Viersterrenhotels in het land van Constable en Gainsborough

Een bepaald deel van het graafschap Suffolk is beroemd geworden omdat hier twee toen (18e en 19e eeuw) zeer bekende en geliefde schilders zijn opgegroeid en in die periode ook het landschap hebben vereeuwigd op doek. Het gaat om John Constable en Thomas Gainsborough. In deze streek kunt u ook in mooie hotels overnachten. Uiteraard kunt u in de streek ook overnachten in goedkopere hotels of b&b's.


Luxe hotel in een klein stadje in Suffolk, Engeland
vlak

Terug naar:

→ East Anglia
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers