Hotels, b&b's en vakantiehuizen in East Anglia

Hotel op het platteland van Suffolk hotels boeken via GBL Lavenham in Suffolk Southwold in Suffolk Cromer in Norfolk Norwich in Norfolk

Hotels en vakantiehuizen in Norfolk

Norfolk behoort tot het historische graafschap East Anglia en heeft behoorlijk veel locaties die u zou willen bezoeken, zowel qua natuur als qua historische bezienswaardigheden. Zo heeft de stad Norwich één van de best bewaarde middeleeuwse stadscentra van Engeland en kunt u op het platteland prachtige landgoederen bezichtigen waaronder het koninklijke Sandringham. U kunt echter ook een hotel of vakantiehuis aan de kust van Norfolk boeken, beiden in of bij natuurgebieden. In het westen vindt u het Broads National Park waar u over de kilometers aan waterwegen ook met de boot kunt varen. Aan zee ligt de badplaats Great Yarmouth. In het noorden ligt de eveneens beschermde Norfolk Coast met bijvoorbeeld de kleine badplaats Cromer. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden, badplaatsen en dorpen in East Anglia
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en vakantiehuizen in Suffolk

Dit gebied is ook onderdeel van het historische graafschap East Anglia dat in de middeleeuwen de rijkste streek van Engeland was. Zo kunt u er enkele prachtige oude gebouwen bezichtigen, bijvoorbeeld in het kleine stadje Lavenham. Als u van dit soort bezienswaardigheden en van landgoederen houdt dan zou u misschien een hotel of vakantiehuis op het platteland van Suffolk willen boeken. In dit deel van het graafschap zijn namelijk nog meer mooie locaties zoals het landgoed Ickworth, Melford Hall en het stadje Bury St Edmunds met zijn kathedraal. U kunt echter ook aan zee overnachten want in het oosten ligt de natuur van de Suffolk Coast & Heaths waar u bijvoorbeeld ook kunt wandelen. U vindt er bijvoorbeeld het kuststadje Aldeburgh en het leuke badplaatsje Southwold.


Viersterrenhotels in het land van Constable en Gainsborough

Een bepaald deel van het graafschap Suffolk is beroemd geworden omdat hier twee toen (18e en 19e eeuw) zeer bekende en geliefde schilders zijn opgegroeid en in die periode ook het landschap hebben vereeuwigd op doek. Het gaat om John Constable en Thomas Gainsborough. In deze streek kunt u ook in mooie hotels overnachten. Uiteraard kunt u in de streek ook overnachten in goedkopere hotels of b&b's.


Luxe hotel in een klein stadje in Suffolk, Engeland
vlak

Terug naar:

→ East Anglia
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers