Reis langs luxe hotels in Engeland, Wales en Schotland

Statig kasteelhotel in Engeland Luxe hotel aan Lake Windermere in Engeland Luxe hotel in Aberdeenshire, Schotland Luxe hotel aan zee in Cornwall, Engeland Vakantieplan Engeland 1 Vakantieplan Engeland 10 Vakantieplan Engeland 7

Reis met extra comfort rond door Groot-Brittannië

Lees hier verder als u graag een rondreis door Engeland wilt maken langs luxe hotels. U krijgt een plan op maat en dat kan voor elk mogelijk budget. Hoe veel luxe of comfort u wenst is dus geheel aan u. De prijzen variëren per accommodatie en uiteraard per type kamer of suite. Luxe kan al vanaf prijzen rond de 200 euro per nacht per tweepersoonskamer en alles daarboven, tot aan suites voor 1000 per nacht. Op basis van uw gewenste prijspeil kan ik de juiste locaties en kamers voor u uitzoeken. Verblijf bijvoorbeeld in een prachtig hotel aan of vlakbij zee in schitterende kustgebieden als Cornwall en Pembrokshire, overnacht in een statig landhuis in bijvoorbeeld Sussex, The Cotswolds of de Scottish Borders. Neem een prachtig gelegen hotel in de natuur van het Engelse Lake District, het Schotse Loch Lomond & the Trossachs of verblijf op een mooie locatie temidden van een pittoresk Brits dorp of stadje.

U kunt een vakantieplan op maat aanvragen. Op basis van uw wensen en budget zal ik uw reis samenstellen. Bekijkt u het volgende tabblad om misschien nog wat ideeën op te doen aangaande de gebieden waar u eventueel vakantie wilt vieren. Er zijn namelijk tal van mooie streken in Groot-Brittannië. Enkele daarvan zijn net al kort de revue gepasseerd. Over het algemeen kan gezegd worden dat de hogere heuvels en bergen in het westen en met name noorden gesitueerd zijn, de mooiste kustgebieden in het zuidwesten en qua mooie plaatsjes het meest schilderachtige platteland het binnenland van Zuid Engeland. Maar met deze summiere beschrijving doe ik het land nog te kort. Als u geen idee heeft waar u heen wilt, neem ook gerust contact op.


Kijkt u hier verder:

Cottage in Engeland
GB

8 voorbeelden van autorondreizen in Groot-Brittannië

U krijgt een plan op maat dus elke bestemming behoort tot de mogelijkheden en kan worden ingepland. Als u nog niet echt een idee heeft waar u de vakantie wilt doorbrengen dan zouden de onderstaande voorbeeldreizen u de nodige inspiratie en ideeën kunnen verschaffen. Als u liever niet met de auto wilt gaan en alleen gebruik wilt maken van vliegtuig, trein en/of veerboot dan kan dat uiteraard ook:Misschien interessant:

Vier -en vijfsterrenhotels in uitgelichte Britse plaatsen en streken
© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers