Reis langs luxe hotels in Engeland, Wales en Schotland

Authentiek hotel in Engeland Luxe hotel aan Lake Windermere in Engeland Luxe hotel in Aberdeenshire, Schotland Luxe hotel aan zee in Cornwall, Engeland Luxe hotel in de stad, Engeland Vakantieplan Engeland 1 Vakantieplan Engeland 10 Vakantieplan Engeland 7

Rondreizen door Groot-Brittannië en luxueus overnachten

Lees hier verder als u graag een rondreis door Engeland wilt maken langs luxe hotels. U krijgt een plan op maat en dat kan voor elk mogelijk budget. Hoe veel luxe of comfort u wenst is dus geheel aan u. De prijzen variëren per accommodatie en uiteraard per type kamer of suite. Hotelkamers in luxere hotels kunnen al geboekt worden voor prijzen rond de 300 euro per nacht per tweepersoonskamer maar dat is ook afhankelijk van de locatie van het hotel en plaats. Bekende steden als Londen, Oxford en Edinburgh zijn over de hele linie duurder. Grotere kamers en suites zijn natuurlijk nog een flinke slag duurder. Luxe komt dus in allerlei prijsklassen. In de grotere steden zijn vaak genoeg luxere accommodaties maar daarbuiten uiteraard ook. Groot-Brittannië herbergt namelijk de nodige statige landhuizen waarvan een flink aantal dienst doet als 4 of 5 sterrenhotel. Luxueus landelijk overnachten is in tal van regionen mogelijk. Ook aan zee zijn mooie hotels, zowel in grote badplaatsen als kleinere havenstadjes of kustdorpen. Ook dat is per streek weer verschillend.

Op de website heeft u misschien al wat overzichten met luxe hotels bekeken maar u kunt ook een vakantieplan op maat aanvragen. Op basis van uw wensen en gewenste budget zal ik uw reis samenstellen. Bekijkt u het volgende tabblad om misschien nog wat ideeën op te doen aangaande de gebieden waar u eventueel vakantie wilt vieren. Er zijn namelijk tal van mooie streken in Groot-Brittannië, zowel autheniek landelijk, ruig natuurlijk als prachtige kustgebieden met kliffen, stranden en mooie kustplaatsjes. Over het algemeen kan gezegd worden dat de hogere heuvels en bergen in het westen en met name noorden gesitueerd zijn, de mooiste kustgebieden in het zuidwesten en qua mooie plaatsjes het meest schilderachtige platteland het binnenland van Zuid Engeland. Maar met deze summiere beschrijving doe ik het land nog te kort.

Als u geen idee heeft waar u heen wilt, neem ook gerust contact op. Op basis van het aantal dagen dat u op reis wilt gaan kan ik bepalen waar u luxueus overnachten kunt combineren met vakantie vieren. Dat kan dus een autorondreis zijn maar natuurlijk ook een treinrondreis. Vaak staan er bij de (hoofd)treinstations in de grote steden hotels met enige of veel grandeur. Als u op reis gaat met een electrische auto dan is het mooi om te weten dat het vaak de wat luxere hotels zijn die eigen laadpalen op het parkeerterrein hebben. Daardoor kan het opladen van uw electrische wagen ook vaak gebeuren als u in het hotel bent. Natuurlijk zijn er ook de nodige openbare laadstations in het land.


Kijkt u hier verder:

Cottage in Engeland
GB

9 voorbeelden van autorondreizen in Groot-Brittannië

U krijgt een plan op maat dus elke bestemming behoort tot de mogelijkheden en kan worden ingepland. Als u nog niet echt een idee heeft waar u de vakantie wilt doorbrengen dan zouden de onderstaande voorbeeldreizen u de nodige inspiratie en ideeën kunnen verschaffen. Als u liever niet met de auto wilt gaan en alleen gebruik wilt maken van vliegtuig, trein en/of veerboot dan kan dat uiteraard ook. Ik kan adviseren wat dan een mooie treinroute + bestemmingen zou kunnen zijn.

Ook een deel van Ierland meepakken?

Meer en bergen in Ierland
vlak
Misschien interessant:

Vier -en vijfsterrenhotels in uitgelichte Britse plaatsen en streken
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers