De stad Sheffield in South Yorkshire - Engeland

De stad Sheffield in South Yorkshire, Engeland Winter Gardens in Sheffield, Engeland Treinstation van Sheffield in Engeland Kelham Island in Sheffield, Engeland hotels boeken via GBLPeak District National Park in Engeland Ladybower Reservoir in het Peak District Derwent Edge in het Peak District, Derbyshire Bamford Edge in het Peak District, Derbyshire Bolsover Castle in Derbyshire Hardwick Hall in Derbyshire

Informatie over deze bestemmingDe toren van Sheffield in Engeland

Sheffield is een grote stad in noord Engeland. Het ligt in het graafschap South Yorkshire en heeft ongeveer 550 duizend inwoners. Vroeger was het een grijze industriestad en aan de rand van het centrum kunt u het Kelham Island Museum bezoeken dat verteld over dat industriële verleden. Daar zeer vlakbij kunt u ook een rondleiding krijgen in de Kelham Island Brewery. Bier proeven en het brouwproces volgen kan ook in The Sheffield Brewery. Bekijk wat betreft bier ook deze pagina over bierbrouwerijen in Engeland. Er zijn echter nog veel meer bezienswaardigheden zoals de oude kathedraal, het Weston Park Museum, het National Emergency Services Museum en de Sheffield Manor Lodge. Als het om kunst gaat kunt u terecht in de Graves Gallery en de Millennium Gallery en daarnaast zijn er verschillende theaters dicht bij elkaar gesitueerd. Ook kunt u een bezoek brengen aan de botanische tuinen, de Winter Garden die zich in een glazen huis bevindt is en de openbare Peace Gardens die bij de mooie Sheffield Town Hall (zie foto) te zien zijn. Het stadhuis wordt overigens gebruikt voor conferenties en bruiloften.

Als u van de natuur houdt en wilt gaan wandelen dan is dat ook mogelijk want niet ver ten westen van Sheffield ligt het Peak District National Park. Dit is een heuvelachtig gebied met vele wandelpaden en is vanwege de vele wandelpaden enorm populair. Relatief dichtbij vindt u de grote waterreservoirs met heuvels als Bamford Edge en Derwent Edge. Daarnaast zijn er in de regio ook een aantal historische bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het Abbeydale Industrial Hamlet, Renishaw Hall, Bolsover Castle en Conisbrough Castle.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton


© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers